Monday, April 14, 2014

Ending cerita Doraemon

Assalamualaikum.....

tadi dok online terjumpa satu post dok cerita  pasal ending cerita Doraemon...
a ah ek... cerita ni dah lama gila an always be favourite tak kira umur...
even mak and ayah fara pun suka je tengok... hehe
bagi fara, tak semua cerita kartun tu tak berfaedah,
so cerita Doraemon ni buka sikit mata kita as manusia banyak benda and teknologi kita boleh cuba create
even kadan-kadang macam tak logik je kan...
tapi kalau teknologi baru biasanya datang dari angan-angan yang gila atau tidak masuk akal...
macam adik beradik wright dulu.... siapa percaya manusia boleh sampai ke langit kan...

tapi tadi cerita ni dia just bagi link kat facebook.. bila fara klik rupanya link blog
baru je abis loading terus gelap! -.-rupanya kena klik like dulu baru boleh baca
actually paling benci blog2 macam ni.... buang feel je nak baca...
nanti kalai like page bukan2 je... kan?
so fara Google sendiri and share la jugak kat korang... hehe....
jom layan ending Doraemon ni.. sedih taw!! tapi sangat bagus sebab finally Nobita tu berubah juga and berusaha sendiri...

sangat betul, kadang-kadang manusia tu boleh berubah jadi apa pun demi orang yang dia sayang kan.. ^^



















2 comments:

  1. Ala :( lepasni mesti rinduu nak tengok lagi hm
    NEW ENTRY : BACA NOVEL

    ReplyDelete
  2. hehe... tu laa... penulis dia da nak resign kot...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.