Friday, April 26, 2013

FABULOOUS GIVEAWAY: Tarikh Pengumuman Pemenang dan Pembahagian Hadiah!!


Assalamualaikum semua.... :)

kat sini fara nak minta maaf sngat2.. sebab lama gile tangguh nak umumkan pemenang..
Maaf ye korang... :(
naik mid sem ni tterus dah start test.. so mmg busy sangat.. lab menimbun semua..
hope korang paham.. :)


Actually hadiah pemenang dah lama berbalut... dalam 2 minggu mcm tu..huhu.. tinggal nk pilih pemilik nye sahaja ;P

apa-apa pun kalau tak ada aral hujung minggu ni fara akan umukan pemenang!
untuk apa2 update lagi akan di post di page Fabuloous Korean Cosmetics ;)

JOM TENGOK APA YANG PEMENANG BAKAL DAPAT DALAM BUNGKUSAN TERSEBUT!! heee~ ;)

------------------------------------------------------------------------------

PEMENANG PERTAMA (Top Referal)


 Seasons Love Hand Cream Gift Set (30ml x 5 pcs) 
  Skin79 BB Cream Sample  
 The Face Shop Mascara  
  Tony Moly Petite Bunny Lip Gloss  

  Tony Moly Tomatox Magic Whitening Mask samples  

-----------------------------------------------------------------------------

PEMENANG KEDUA (Random)

  Etude House Styling Eyeliner
  Tony Moly Mini Lip Tint
  Tony Moly Tomatox Magic Whitening Mask samples

------------------------------------------------------------------------------

PEMENANG KETIGA (Random)

  Food A Holic Face Mask

 Crystal Collagen Eye Mask
 Tony Moly Tomatox Magic Whitening Mask samples
-----------------------------------------------------------------------------

wait ya~

-sekian-



2 comments:

  1. waaaaaaa.. dh nak umum pemenang dh.. he2..
    teman dari segmen sponsor awk lg satu ni.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/awesomee-giveaway-by-thedreamgoddess.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal... jom join Birthday Giveaway wani... mudah je.. tak perlu buat entri.. meh memeriahkan lagi... hehehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.